Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 : Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό».

Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 2018-2019
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 from 4.bp.blogspot.com
Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .

Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ-ΣΕΖΟΝ 1999-2000
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ-ΣΕΖΟΝ 1999-2000 from 2.bp.blogspot.com
Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό».

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν .

Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995
legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 from 4.bp.blogspot.com
Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο.

Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Ολυμπιακοσ Παοκ 1-2 : legend7histories: ΟΛΥΜΠΙÎ'ΚΟΣ ΣΕΖΟΝ 1994-1995 : Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό».. Ο ολυμπιακός τον παοκ, ο παοκ τον ολυμπιακό». Για τον τεχνικό των πειραιωτών δεν υπήρχαν μυστικά, «κρυφά» όπλα παρά μόνο δύο ομάδες που έμαθαν . Κυπέλλούχος ο παοκ με τον κρμέντσικ να γίνεται ο ήρωας αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 90' δίνοντας το τρόπαιο. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος . Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά.

Κυπελλούχος ελλάδας ο δικέφαλος του βορρά ολυμπιακοσ παοκ. Ο ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και πήρε προβάδισμα δύο γκολ (21' αγκιμπού καμαρά, 30' μασούρας), ο παοκ καλύτερος .